Verzenden & retourneren - Scarfie

Verzenden & Retourneren

Verzending
Bestellingen worden binnen 2 dagen verstuurd.

Retouren
Als je niet tevreden bent met je bestelling, mag je je bestelling natuurlijk retourneren. Mondkapjes kunnen om hygiënische redenen niet geretourneerd worden.
Voor de sjaals geldt; binnen 14 dagen, ongebruikt en onbeschadigd in de originele verpakking.

Proces voor retourneren
Om je bestelling te retourneren, volg de volgende stappen:

1. Stuur ons een e-mail, binnen 14 dagen na het ontvangen van je bestelling, naar info@scarfie.nl en laat ons weten welke producten je wilt retourneren.
2. Stuur ons de ongebruikte en onbeschadigde producten in de originele verpakking, binnen 14 dagen retour
3. Sluit de doos goed af.
4. Lever het pakket in bij je lokale postkantoor of doe het in de brievenbus en stuur het naar onderstaand adres. De retour kosten zijn voor rekening van de koper.
5. Bewaar je track & trace nummer als bewijs van je retour.

Retour adres:
Scarfie
Att: Retour
Haparandaweg 11
1013 BD Amsterdam
NEDERLAND

Terugstorten aankoopbedrag

Zodra we je retour hebben ontvangen, worden alle producten geïnspecteerd. De producten moeten ongebruikt en onbeschadigd met de originele verpakking.

Na goedkeuring, zal een volledige terugbetaling van het aankoopbedrag worden gedaan.

De verzendkosten gemaakt door de klant om de bestelling te retourneren, dienen te worden betaald door de klant en is niet gedekt door Scarfie. Tenzij er een vergissing was in de bezorging.

Als een product gebruikt of beschadigd is, wordt het product naar je teruggestuurd en wordt een terugbetaling geweigerd.

Wij verrekenen je retour binnen 7 werkdagen vanaf de dag dat wij je bestelling hebben ontvangen. Houd er rekening mee dat het tot 14 dagen kan duren voordat je aankoopbedrag weer op je rekening staat.

Ruilen
Als je je bestelling wilt ruilen dien je een nieuwe order te plaatsen en het originele product (alleen mogelijk bij de sjaals)  te retourneren.